(VIDEO) Video Berdurasi 40 Saat Rakam Detik Cemas Kaki Kanak-Kanak Dilenyek Skuter.. Mcm Dah Takdak Otak..

loading...

Video Berdurasi 40 Saat Rakam Detik Cemas Kaki Kanak-Kanak Dilenyek Skuter.. Mcm Dah Takdak Otak.. Jom Try Lenyek Kepala Dia dengan Triton... Dia Ingat Kaki Budak tu Mcm Ubi Kayu ke Apa..

Satu video viral di media sosial China menunjukkan seorang wanita dengan sengaja menunggang motosikal jenis skuter melanggar kaki seorang kanak-kanak, sementara rakan mangsa merayu agar wanita terbabit berhenti berbuat demikian.

Dalam video berdurasi 40 saat itu, kanak-kanak perempuan itu dilihat cuba mengheret rakannya yang terbaring di kaki lima, dari wanita yang sedang marah itu.

Lapor Shanghaiist, wanita itu menjerit dan memarahi kedua kanak-kanak berkenaan dan secara perlahan-lahan menunggang motosikalnya dan melanggar kaki mangsa yang sedang menangis.

Difahamkan, video itu dirakam di bandar Guangdong, Yangjiang dan dimuat naik ke media sosial pada 2 Januari, mencetuskan pelbagai reaksi netizen.

loading...

0 Response to "(VIDEO) Video Berdurasi 40 Saat Rakam Detik Cemas Kaki Kanak-Kanak Dilenyek Skuter.. Mcm Dah Takdak Otak.."

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close