(VIRAL) " Masa saya hulur Wang Ringgit kpd Makcik tu, Makcik tu mmg Taknak ambil - Gadis Nasi Lemak Anak Dara Ingin Bantu Makcik Berpakaian Lusuh Ini, Tapi Ditolak Kerana…

loading...

Gadis Nasi Lemak Anak Dara Ingin Bantu Makcik Berpakaian Lusuh Ini, Tapi Ditolak Kerana… Sebak!Sejak perniagaannya viral penangan Nasi Lemak Anak Dara (NLAD) yang diusahakan menjadi sebutan, Siti Hajjar, gadis disebalik NLAD ini kian mendapat perhatian netizen. Bukan sahaja kerana rupanya yang manis, gadis bijak berkelulusan Kejuruteraan ini juga mempunyai sifat yang wajar dipuji kerana suka bersedekah dan membantu orang lain.
Baru-baru ini Siti Hajjar berkongsi pengalamannya bertemu dengan seorang wanita tua berpakaian lusuh. Pertemuan tersebut membuatkan Siti Hajjar sebak kerana mak cik tersebut enggan dibantu pada mulanya. Apa yang terjadi selepas itu?

Tak sampai hati tengok pakaian mak cik tu yang koyak dan lusuh…

nlad2
screen-shot-2016-12-08-at-2-20-05-pm

Dia hulurkan sesuatu sebagai tanda kenangan…

nlad3

screen-shot-2016-12-08-at-2-21-05-pm

Sama-sama bantu orang yang memerlukan…

nlad4

loading...

0 Response to "(VIRAL) " Masa saya hulur Wang Ringgit kpd Makcik tu, Makcik tu mmg Taknak ambil - Gadis Nasi Lemak Anak Dara Ingin Bantu Makcik Berpakaian Lusuh Ini, Tapi Ditolak Kerana… "

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close