MAsih Ingat Pelakon Drama Popular Rindu Awak 200% Ditangkap Khalwat !! Masya Allah .. Ini Kesudahannya...

loading...
1
Pelakon Drama Popular Rindu Awak 200% Ditangkap Khalwat | Saksi pertama untuk kes khalwat pelakon Shahrizal Jaszle iaitu Mohd Radzi Saliman memberitahu mahkamah yang pelakon itu mengakui wanita yang ada bersamanya di dalam sebuah bilik ketika serbuan dilakukan oleh pihak Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) adalah teman wanitanya.
“Ketika serbuan dilakukan, seorang wanita yang mengenakan baju t-shirt dan seluar pendek membuka pintu bilik. Ketika itu, bilik dalam keadaan gelap.
“Apabila saya membuka lampu, didapati seorang individu sedang berbaring di atas katil dan individu tersebut sedang berselimut.
“Saya mengarahkan individu tersebut untuk bangun dan saya dapat mengenalpasti bahawa dia adalah seorang lelaki. Pada waktu itu, dia hanya mengenakan seluar dalam jenis boxer sahaja,” katanya.
Pada 16 Mei tahun lalu, JAIS dalam satu kenyataan medianya mengesahkan mereka telah menahan Shahrizal Jaszle atau lebih dikenali dengan nama Shahz Jaszle atas tuduhan khalwat dengan seorang gadis bernama Farah Nurizzati Salleh di Kayangan Apartment, Taman Sri Subang sekitar jam 3.50 pagi.
loading...

0 Response to "MAsih Ingat Pelakon Drama Popular Rindu Awak 200% Ditangkap Khalwat !! Masya Allah .. Ini Kesudahannya..."

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close